نوآوری در بیمه محصولات کشاورزی با رویکرد پیاده سازی فناوری دفتر کل توزیع شده
کشاورزی همواره یک فعالیت توام با ریسک است و فعالیت های در این بخش اتکاء زیادی بر روی طبیعت دارد. طیف وسیعی از خطرات طبیعی مانند طوفان، گرد باد، رعدو برق، سیل، باران های شدید، یخبندان و سرما به محصولات کشاورزی آسیب می رساند و این خطرات سبب می شوند کشاورزان عدم اطمینان به بازده محصول و متعاقب آن، به درامد دریافتی خود داشته باشند و در اینجاست که بیمه محصولات کشاورزی، آن ها را از حداقل محافظتی در برابر خطر از بین رفتن محصول در برابر پرداخت حق بیمه اندکی بهره مند می سازد. در صورت وقوع خسارت، کشاورزان بیمه شده می توانند غرامت بگیرند. چنین امری به کشاورزان کمک می کند تا درامد خود را تثبیت کنند. در این مقاله نقاط قوت و ضعف و مکانیسم پرداخت خسارت در بیمه های محصول محور و بیمه شاخص محور در حوزه کشاورزی مورد بررسی قرار گرفته است، همچنین مزایا و چالش های پیاده سازی فناوری دفتر کل توزیع شده برای تجارت بهتر در کشاورزی و محصولات بیمه ای مرتبط بیان شده و مشخص گردید نوآوری در محصولات بیمه کشاورزی با استفاده از فناوری دفتر کل توزیع شده می تواند منجر به صرفه جویی بیشتر در زمان و هزینه خدمات بیمه شود.
امروزه اکثر مردم جهان برای کاهش ریسک و هزینه های زندگی خود و همچنین برای اینکه پشتوانه خوبی درآینده داشته باشند خود را بیمه میکنند. بیمه ها می توانند در قالب پزشکی، بیمه عمر، بیمه بدنه و بیمه شخص ثالث، بیمه محصولات کشاورزی و… باشند. در بعضی کشورها بیمه اجباری و در بعضی اختیاری می باشد.
بیمه محصولات کشاورزی به بیمهای گفته میشود که برای حمایت از کشاورزان جهت بیماریها، حوادث و خطراتی از قبیل سیل که محصولات دامی، باغی و زراعی استفاده میشود. در این مقاله به موضوعات بیمه محصولات کشاورزی، صندوق بیمه برای محصولات کشاورزی، شرایط استفاده از بیمه اجتماعی کشاورزان و غیره خواهیم پرداخت.
صندوق بیمه محصولات کشاورزی چیست؟
بازدیدها: ۰
The post نوآوری در بیمه محصولات کشاورزی با رویکرد پیاده سازی فناوری دفتر کل توزیع شده appeared first on بیمه با شما – خدمتگذار شما.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.