اف تی اپیک تلفیق سرگرمی، کسب درآمد و تکنولوژی

چگونه بازی‌ساز شویم، آشنایی با نحوه‌ی ساخت بازی‌های ویدئویی

چگونه بازی‌ساز شویم، آشنایی با نحوه‌ی ساخت بازی‌های ویدئویی

چگونه بازی‌ساز شویم، آشنایی با نحوه‌ی ساخت بازی‌های ویدئویی

امروزه بازی‌های ویدیویی طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده‌اند. بسیاری از افراد علاقه‌مند هستند که نحوه ساخت بازی‌های ویدیویی را بدانند. زیرا یادگیری ساخت بازی ویدیویی بسیار سرگرم کننده و جذاب است. صنعت بازی سازی اهمیت بسیاری دارد، زیرا صنعت بسیار پولسازی است. تمام افرادی که در این صنعت فعالیت دارند، تمایل دارند که وارد استودیوهای بزرگ دنیا شوند و در آنجا مشغول به فعالیت گردند. هر چند ساخت بازی‌های ویدیویی کار ساده و راحتی نیست. در این مطلب به بررسی نحوه ساخت بازی‌های ویدیویی می‌پردازیم، پس با ما همراه باشید.

ماهیت بازی‌های ویدیویی چیست؟

بازی‌های ویدیویی نوعی بازی سرگرم کننده هستند که شکل تعاملی دارند؛ امروزه این نوع بازی‌ها نسبت به سایر بازی‌ها از جذابیت بیشتری برخوردار می‌باشند. بازی‌های ویدیویی، از صدا، تصویر، داستان و گیم پلی تشکیل شده‌اند. کمپانی‌های بسیاری به ساخت بازی‌های جذاب ویدئویی مشغول هستند و با توجه به سلایق افراد، بهترین و جذاب‌ترین بازی‌های روز دنیا را تهیه و منتشر می‌کنند. این بازی‌ها با توجه به سیستم عامل‌های مختلف با کمی تفاوت ساخته می‌شوند، ولی همه آ‌ن‌ها بر اساس مفاهیم یکسانی طراحی می‌شوند.

چگونه بازی‌ساز شویم، آشنایی با نحوه‌ی ساخت بازی‌های ویدئویی

قبل از هر چیز، مهم است که تفاوت بین ساخت بازی ویدیویی و طراحی بازی را بدانید. توجه داشته باشید که اگر می‌خواهید ساخت یک بازی را یاد بگیرید، به دانستن هر دو آن نیاز دارید. شاید این سوال به ذهن شما خطور کند که چگونه بازی ساز شویم؟ در پاسخ به این سوال خوب است بدانید که قبل از ساخت بازی، باید حداقل یک زبان برنامه نویسی را بدانید، مخصوصاً اگر می‌خواهید نوع بازی و عملکرد آن را شخصی سازی کنید. به بیان ساده‌تر برنامه نویسی اساس توسعه بازی‌های ویدیویی است و یادگیری نحوه ساخت یک بازی از ابتدا شامل یادگیری زبان برنامه نویسی و کدنویسی است.

طراح بازی کیست و چه وظایفی دارد؟

برای اینکه یک طراح بازی حرفه‌ای شوید، باید توانایی تسلط کافی خواندن و نوشتن به زبان انگلیسی را داشته باشید و تسلط در این کار حائز اهمیت ویژه است. حتما زبان انگلیسی خود را تقویت نمایید زیرا که تمام منابع، متون و کتاب‌ها برای یادگیری این حرفه به این زبان می‌باشد. طراح حرفه‌ای بازی ویدیویی، باید بتواند فکر و ایده تازه‌ای برای ساخت بازی جدید را در ذهن خود طراحی و پرورش دهد. اولین قدم یک طراح بازی ایجاد ایده خام است. طوری که برای بقیه قابل فهم باشد. طراح بازیایده یا فکر جدید درباره تولید بازی ویدیویی را به شکل متنی توصیفی در می‌آورد و سپس برای شروع پروژه تا پایان آن از تکنولوژی، سرمایه و هزینه استفاده می‌کند.

به بیان ساده‌تر، طراحی بازی ویدیویی به طراحی هنری واقعی یک بازی اشاره دارد. طراحان بازی وقت خود را صرف ایده پردازی جنبه‌های مختلف بازی‌های خود می‌کنند. آ‌ن‌ها اتفاقاتی را که لازم است در یک بازی لحاظ شود، از جمله نحوه واکنش بازی در شرایط خاص و دقیقاً آنچه برای ایجاد هرچه بهتر بازی باید انجام شود، بررسی می‌کنند. در حقیقت برای به وجود آوردن یک بازی ماندگار به افراد هنرمند و گرافیست توانمند نیاز داریم. بازی ویدیویی علاوه بر نوع تکنولوژی به‌کار گرفته شده در آ‌ن‌ها، یک اثر هنری هم به شمار می‌رود، وظایفی مثل طراحی منوها، ظاهر و بافت آبجکت‌های داخل بازی، محیط بازی و طرح‌های مفهومی که داخل بازی به‌کار می‌رود برعهده‌ی طراح بازی است.

توسعه دهنده بازی کیست؟

توسعه دهنده بازی فردی است که تاثیر مثبت در جان گرفتن یک بازی دارد. همه کارها، حرکت، صدا و غیره که در یک بازی انجام می‌گردد، توسط فرد برنامه نویس، برنامه‌ریزی و تحت کنترل قرار می‌گیرد؛ این کار توسط موتورهای بازی ساز صورت می‌گیرد. از طرف دیگر، توسعه دهندگان بازی یا برنامه نویسان بازی، افرادی هستند که بهتر می‌دانند چگونه با نوشتن کد، یک بازی ویدیویی بسازند تا بازی آنچه را که قرار است، انجام دهد

در ادامه این مطلب، قصد داریم تمرکز خود را بر روی توسعه یادگیری نحوه کدگذاری یک بازی ویدیویی قرار دهیم، اما قبل از هر چیز مهم است که درک کنید قبل از اینکه بازی خود را برنامه‌ریزی کنید، باید آن را طراحی نمایید. توجه داشته باشید که برای ساخت بازی ویدئویی باید یک طراح بازی و یک سازنده بازی داشته باشیم اگر در حال ساخت بازی‌های ساده هستید، طراحی و فرآیند توسعه می‌توانند در کنار یکدیگر انجام شوند.

مراحل ساخت بازی به زبان ساده

در ابتدای کار ممکن است یادگیری نحوه ساخت بازی کاری بسیار دشوار و سخت به نظر برسد. ممکن است دچار تردید شوید و عقب نشینی کنید؛ یا شاید ترجیح دهید که توسعه بازی را به متخصصان بازی ساز بسپارید. در حقیقت این حرفه اصلا راحت و آسان نیست، شما باید تلاش زیادی در این زمینه برای ورود به عرصه بازی سازی داشته باشید. باید سخت کار کنید، تلاش کنید تا اصول ساخت بازی‌های ویدیویی را بیاموزید.

با پشتکار بالا حتما موفق می‌شوید. و اگر شما به این حرفه بازی ساز علاقه دارید و در این کار از انگیزه بالا برخوردار هستید، حتما موفق می‌شوید. دنبال کردن این حرفه به صورت تنها کار سختی هست، حتما گروهی برای این حرفه تشکیل دهید و از تجربیات بقیه افراد استفاده کنید. باید تجربه لازم داشته باشید، و مهارت و آموزش کافی داشته باشید. اگر در کنار شما فرد با تجربه‌ای در زمینه بازی ساز باشد، احتمال موفقیت شما افزایش می یابد. اگر می‌خواهید کار خود را شروع کنید، باید موارد مربوط به موتورهای بازی ساز را خوب یاد بگیرید.

برای خریدن محصول دوره مقدماتی ورود به دنیای ساخت بازی کلیک کنید

برای ورود به پیج اف تی اپیک کلیک کنید