اف تی اپیک تلفیق سرگرمی، کسب درآمد و تکنولوژی

وردپرس یا کدنویسی؟ کدام یک بهتر است؟

طراحی سایت با CMS یا کد نویسی؟؟

 

در دو حالت ممکن است که شما به دنبال این باشید که تفاوت طراحی سایت با وردپرس و کدنویسی را بدانید. در حالت اول قطعا شما می‌خواهید کسب و کار خود را به سمت فضای وب بیاورید و در حالت دوم طراحی سایت را یاد بگیرید تا از طریق آن کسب درآمد کنید.

در هر دو حالت مهم‌ترین مسئله برای شما، قطعا هزینه و زمان خواهد بود، چرا که زمان یادگیری و پیاده‌سازی سایت برای هر دو روش، متفاوت است و علاوه بر زمان، مولفه‌های دیگری وجود دارند که روی میزان هزینه‌ی پیاده‌سازی سایت و طراحی آن تاثیر می‌گذارند.  شاید در گذشته چندان تشخیص این مسئله سخت نبود و شما به‌راحتی می‌توانستید طراحی اختصاصی را برای داشتن یک سایت انتخاب کنید، اما با روی کارآمدن سایت‌های وردپرسی، تا حدودی انتخاب‌ها سخت شد و البته ناگفته نماند که هزینه‌ها برای داشتن یک سایت تا حدود زیادی کاهش پیدا کرد.

با توجه به هدفی که از طراحی سایت دارید می‌توانید براساس مزایا و معایبی که هر دو روش دارند، انتخاب کنید که کدام یک می‌تواند برای شما سودمندتر باشد.

در کد نگار همراه ما باشید تا روش‌های طراحی‌سایت با وردپرس و کدنویسی را مقایسه کنیم و به شما بگوییم که کدام روش به خواسته شما نزدیک‌تر است.

 

وردپرس را بیشتر بشناسید

وردپرس یکی از روش‌هایی است که امروزه برای طراحی و پیاده‌سازی سایت بسیار از آن استفاده می‌کنند. درواقع  وردپرس فقط یکی از انواع سیستم‌ های مدیریت محتوا است و جوملا، دروپال و … دیگر انواع سیستم‌های مدیریت محتوا هستند، که وردپرس توانسته از بین همه‌ی آنها محبوبیت بیشتری کسب کند و امروزه میزبان بسیاری از سایت‌ها باشد.

 

طراحی سایت با وردپرس

 

جالب است بدانید که وردپرس ابتدا برای وبلاگ نویسی طراحی شده بود، که با پیشرفت تکنولوژی، توانست بسیار قدرتمند شود و برای طراحی انواع ‌سایت‌های خبری، نمایشی، شرکتی و… مورد استفاده قرار بگیرد.

اگر بخواهید که یک سایت وردپرسی طراحی کنید، نیازی به هیچ‌گونه دانش برنامه‌نویسی ندارید و تنها با نصب افزونه‌هایی که از قبل برنامه‌نویسی شده‌اند، می‌توانید به‌راحتی یک سایت وردپرسی طراحی کنید. سایت‌های وردپرسی که امروزه طراحی می‌شوند، قالب‌های متفاوت، جذاب و کارآمدی دارند، به‌طوری که ممکن است برای انتخاب یک قالب مناسب و زیبا، به دلیل تنوعی که وجود دارد، ساعت‌ها و حتی روزها وقت صرف کنید تا از بین هزاران قالب بتوانید مناسب‌ترین و متناسب‌ترین قالب را برای کسب و کار خود انتخاب کنید.

در طراحی سایت یکی از مهم‌ترین مواردی که باید در نظر بگیرید این است که سایت طراحی شده، از لحاظ ساختار سئویی سایت برای موتورهای جستجو گوگل بهینه باشد، که خوشبختانه وردپرس سازگاری خوبی با این موضوع دارد.

 

مزایای سایت‌های وردپرسی

سایت‌های طراحی شده با وردپرس دارای مزایای زیادی هستند. بسیاری از افرادی که می‌خواهند کسب و کاری آنلاین داشته باشند، وردپرس را برای طراحی سایت انتخاب می‌کنند و به دلیل مزایای ارزشمندی که دارد، از معایب آن چشم پوشی می‌کنند و داشتن یک سایت وردپرسی را به سایت‌های اختصاصی که پیچیدگی بسیاری دارند و مدیریت آنها با حساسیت بیشتری همراه است ترجیح می‌دهند. در ادامه شما را با مزایا سایت‌های وردپرسی آشنا می‌کنیم.

 

سادگی و راحتی در استفاده

در طراحی سایت با وردپرس شما به‌راحتی و بدون نیاز به هیچ‌گونه کدنویسی می‌توانید وب سایت خود را راه اندازی و از آن استفاده کنید. در صورتی که نیاز داشته باشید بخشی از وب سایت را سفارشی سازی کنید می‌توانید با صرف هزینه ای بیشتر از یک برنامه نویس کمک بگیرید.

 

بروز و خلاقانه بودن

خوشبختانه وردپرس هماهنگی خوبی با نیازهای روز دارد و دائما درحال بروزرسانی است و همانطور که وب سایت‌ها به مرور زمان عملکرد و هدفشان تغییر می‌کند، وردپرس نیز با هر بار بروزرسانی امکانات جدیدتری ارائه می‌دهد و مشکلاتی که وجود داشته ‌اند را به مرور برطرف می‌کند.

 

داشتن تم‌های اختصاصی جذاب و رایگان

وردپرس را همه به خاطر تم‌های جذاب و متفاوتی که دارد، دوست دارند. شما می‌توانید تم‌های مورد نظرتان را سفارشی سازی کنید و حتی رایگان از آنها استفاده کنید.

 

انعطاف پذیری

برای وردپرس، افزونه‌ها و پلاگین‌های مختلفی ارائه شده‌ است، که شما به انتخاب خودتان می‌توانید آنها را در کنار هم بچینید و از داشتن یک سایت زیبا و کارآمد لذت ببرید.

 

قدرتمند در بهینه سازی موتورهای جستجو

یکی از مهم‌ترین مسائلی که وب سایت ها باید با آن سازگار باشند، بهینه شدن برای موتورهای جستجو است. ساختار وردپرس به‌گونه ای است که امکان بهینه سازی مطالب برای موتورهای جستجو را به شما می‌دهد.

 

طراحی سایت بدون کدنویسی

 

مدیریت آسان محتوا

طراحی سایت با وردپرس این مزیت را دارد که شما در مدیریت محتواها  به هیچ مشکلی برنمی‌خورید و می‌توانید به‌راحتی محتواها را مدیریت و ویرایش کنید.

 

داشتن سرعت و کارایی بالا

یکی از مزایای سایت های وردپرسی این است که شما طی یک روز می‌توانید سایت خود را بسازید. این در حالی است که شما می‌توانید با صرف کم ‌ترین زمان و هزینه، استارت کسب و کار خود را در سایت وردپرسی که ساختید بزنید و از کارایی بالایی که دارد نهایت استفاده و لذت را ببرید.

 

پشتیبانی قوی

تکنسین‌ها و افراد متخصص زیادی در حال توسعه و مدیریت قالب‌ها و سایت‌های وردپرسی هستند، که خوشبختانه این امکان را فراهم آورده‌ اند تا شما پس از راه‌اندازی سایت خود، در صورت مواجه شدن با هرگونه مشکلی، از آنها کمک بگیرید و مشکلات پیش آمده را رفع کنید.

 

داشتن قابلیت اشتراک گذاری

این روزها برای همه‌ی کاربران قابلیت اشتراک گذاری مهم‌تر از هر چیز دیگری است و وردپرس به این موضوع توجه ویژه‌ای داشته است و این امکان را فراهم آورده است تا شما بتوانید، پست‌های متنی، صوتی و تصویری خود را از طریق سایت با شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

معایب سایت‌های وردپرسی

با وجود اینکه وردپرس طرفداران زیادی دارد و این روزها بیشتر افراد برای طراحی سایت به سراغ آن می‌روند، باز هم ضعف‌ها و معایبی در آن دیده می‌شود که با توجه به هدفی که برای طراحی سایت دارید، می‌توانید تصمیم بگیرید که از معایب آن چشم‌پوشی کنید یا به خاطر معایبی که دارد، آن را کنار بگذارید و طراحی اختصاصی را برای پیاده‌سازی سایت انتخاب کنید. در هر حال ما معایب آن را به شما بگوییم تا شما در کنار دانستن مزایای آن، از کم و کاستی‌های آن نیز مطلع شوید و با آگاهی بیشتری انتخاب کنید.

معایب طراحی سایت با وردپرس

 

 

طراحی سایت با کد نویسی

طراحی‌ سایت با کدنویسی تفاوت‌های بسیاری با سایت‌های وردپرسی دارد. در این نوع طراحی همه چیز از پایه باید برنامه ریزی شود و یک فرد متخصص باید براساس دانش برنامه نویسی شروع به طراحی یک سایت اختصاصی کند.

اینکه شخص برنامه نویس فقط به یک زبان برنامه نویسی وب مسلط باشد کافی نیست، بلکه باید تخصص‌هایی همچون: طراحی بصری و گرافیکی وب سایت، طراحی بانک اطلاعاتی، برنامه نویسی سمت کلاینت و سرور، تخصص سئو و بهینه سازی و همینطور تخصص روانشناسی رنگ‌ها را داشته باشد. با این وجود شما باید هزینه و زمان زیادی را صرف کنید تا یک تیم متخصص در حوزه طراحی سایت، بتوانند سایت مورد نظر شما را طراحی کنند.

طراحی سایت با کد نویسی

 

طراحی سایت با کدنویسی نیز مانند طراحی با وردپرس دارای یک سری مزایا و یک سری معایب است، که باز هم انتخاب با شماست که پس از آشنایی کامل با این دو روش تصمیم بگیرید که کدام روش را برای داشتن یک وب سایت کارآمد انتخاب کنید.

فقط به این نکته توجه کنید که تیمی مجرب و متخصص را برای طراحی سایت انتخاب کنید، چرا که اگر تیم برنامه نویس به خوبی به کار خود مسلط نباشند، می‌توانند برخلاف انتظاراتی که دارید، وب سایتی برای شما آماده کنند که عملکرد بسیار ضعیف‌تری نسبت به وب‌سایت های آماده داشته باشد.

 

مزایای سایت‌های اختصاصی

 

معایب سایت های اختصاصی

 

نتیجه گیری

طراحی سایت براساس دو روش کدنویسی و وردپرس انجام می‌شود، که هر دوی آنها را در این مقاله اف تی اپیک به طور کامل مورد بررسی قرار دادیم تا شما بتوانید مناسب‌ترین روش را برای داشتن یک سایت کارآمد انتخاب کنید.  اگر یک کسب و کار حرفه‌ای دارید و زمان و هزینه برای شما در اولویت نیست، پیشنهاد ما این است که طراحی اختصاصی را انتخاب کنید.

اگر هم قصد راه‌اندازی کسب و کاری در فضای وب ندارید و فقط می‌خواهید که با یادگیری طراحی سایت کسب درآمد کنید، پیشنهاد ما به شما یادگیری زبان های برنامه نویسی اختصاصی است. با وجودی که می‌توانید با یادگیری، نصب و راه‌اندازی قالب‌های آماده وردپرس و کار کردن با افزونه و پلاگین‌های آن به درآمد مطلوبی برسید.