چاکرا چیست و چگونه باز میشود؟

چاکرا چیست و چگونه باز میشود؟

چاکرا در معنای اصلی سانسکریت آن، به معنی چرخ می‌باشد. چاکراها طبق آیین هندوئیسم، مراکز انرژی در بدن هستند. چاکراها در حقیقت منابع انرژی بدن یا به عبارتی دیگر، جریان‌های انرژی برای حیات می‌باشند. باید بدانید که چاکرا تنها مختص به انسان‌ها نیست و در هر موجود زنده‌ای وجود دارد.

در صورتی که جزو افرادی هستید که پیرو مباحث انرژی درمانی و مباحث علمی عرفانی شرق باشید، اسم چاکرا به گوش شما خورده است. ولی سؤال اصلی این جا است که این چاکرا چیست و به چه دردمان می‌خورد. در صورتی که تمایل دارید در مورد چاکراهای بدن و کاربرد آن‌ها اطلاعاتی موثق به دست آورید، این مقاله از مجموعه مقالات بلاگ لنداسپا به درد شما می‌خورد. در این مقاله قصد داریم در زمینه چاکرا ها و انواع آن و نیز کاربردی که دارند صحبت کنیم و نکات ویژه در این خصوص را نیز بررسی کنیم.

چاکرا چیست و چه کاربردی دارد ؟

به زبان سانسکریت چاکرا به معنای چرخ می‌باشد و به مراکز انرژی بدن چاکرا می‌گویند. گفته می‌شود که انرژی حیات و پراناها در اطراف کالبد فیزیکی هر نوع موجود زنده وجود دارد که از طریق چاکرا فعال ( چاکراهای انرژی ) می‌تواند به بدن وارد شود.

چاکرا های بدن در مرکز نصف النهار انرژی بدن (خطوط ستون فقرات) قرار دارند و مدارم از طریق مجراهایی باریک که به آنها نادی می‌گویند در سرتاسر بدن در حال چرخش بوده و جریان دارند.

گفته می‌شود که حدود هفتاد و دو هزار نادی در بدن انسان وجود دارد و چاکراهای دوار روی آنها قرار گرفته و جریان می‌یابند. بدن انسان انرژی‌های مثبت و منفی را شامل می‌شود بدین گونه که انرژی‌های منفی در سمت چپ و انرژی‌های مثبت در سمت راست بدن قرار دارند. این انرژی‌ها به طور جداگانه بر روی چرخش و مسیر چاکرا تأثیر گذارند.

به طور کلی چاکرا به دو دسته اصلی و فرعی تقسیم می‌شوند. چاکرا فرعی بیش از هفت هزار نوع در بدن هستند. اما چاکرا اصلی تنها 7 نوع می‌باشند که در ادامه در رابطه با 7 چاکرا اصلی صحبت می‌کنیم.

وقتی چاکرا به درستی در بدن حرکت کند و در مسیر صحیح جریان قرار گیرد، فرد از لحاظ جسمی سالم و از لحاظ روحی آرام و خوشحال خواهد بود و به راحتی می‌تواند ذهن و جسم خود را هماهنگ کند.

انواع چاکرا چیست

همان‌طور که در بالا اشاره کوچکی کردیم، به طور کل دو دسته چاکرا اصلی و چاکرا فرعی وجود دارد. چاکرا فرعی اندازه‌ای به قطر 1 تا 2 اینچ دارند و از طریق سیستم عصبی و غدد درون ریز بر کالبد تأثیر می‌گذارند.

چاکرای اصلی به قطر 3 تا 4 اینچ می‌باشند و نیروگاه اصلی انرژی جسم و روح انسان در بدن او محسوب می‌گردند.

معرفی هفت چاکراچاکرا چیست و چگونه باز میشود؟

 

7 چاکرای اصلی بدن به انواع زیر شناخته می‌شوند:

  1. چاکرای اول یا چاکرا ریشه: این چاکرا به رنگ قرمز می‌باشد و در قسمت پایین ستون فقرات بدن قرار دارد. در مقاله «چاکرای ریشه» به طور کامل به شرح این موضوع پرداخته‌ایم که پیشنهاد می‌کنیم مطالعه نمایید.
  2. چاکرای دوم یا چاکرا خاجی: این چاکرا نارنجی رنگ است و در پشت بدن و تقریباً پنج سانتیمتری زیر ناف قرار دارد.
  3. چاکرا سوم یا چاکرا خورشیدی: این چاکرا به رنگ زرد می‌باشد و در ناحیه چهار انگشت بالاتر از ناف قرار دارد و به آن گوهر ناف نیز می‌گویند.
  4. چاکرا چهارم یا چاکرا قلب: به رنگ سبز می‌باشد و در مرکز ناحیه سینه و در امتداد قلب قرار دارد.
  5. چاکرا پنجم یا چاکرا گلو: به رنگ آبی بوده و در سطح گلو قرار دارد.
  6. چاکرا ششم یا چاکرا چشم سوم: به رنگ نیلی می‌باشد و در ناحیه پیشانی و بین دو ابرو قرار دارد.
  7. چاکرا هفتم یا چاکرا فرق سر: به رنگ بنفش می‌باشد و در بالاترین قسمت سر قرار گرفته است.

    وظایف چاکرا چیست

    چاکراهای بدن دائماً در حال دوران و چرخش هستند و انرژی‌های مثبت و منفی را به بدن وارد و از آن خارج می‌کنند. بسته به فعالیت‌های فکری و جسمی خود انسان مشخص می‌شود چه انرژی باید وارد و کدام باید خارج شود. چاکراها به خودی خود پاک و نورانی هستند. هدف چاکراهای اصلی ایجاد یکپارچگی و سلامتی کامل و احساسات مفید و شاد است.

    چاکرا‌های اصلی اعضای اصلی و حیاتی بدن انسان را کنترل می‌کنند و به اندام‌ها انرژی می‌دهند. اگر این چاکراهای بدن به خوبی کار نکنند اعضای حیاتی بدن انسان ضعیف و بیمار می‌شوند، چرا که انرژی حیاتی کافی را در اختیار ندارند.

    چاکرا‌های فرعی بسیار کوچک می‌باشند، اندام‌های کم اهمیت بدن را کنترل می‌کنند و به آن‌ انرژی می‌دهند. چاکرا‌های فرعی بدن در داخل کالبد جسمانی نفوذ کرده و در اطراف آن نیز حرکت می‌کنند.

    اگر مجرای این چاکراهای بدن بسته شود و یا از تعادل و توازن خارج شوند، مشکلات جسمانی و ذهنی برای انسان به وجود می‌آید. دلایل بسیاری برای بسته شدن مجرای چاکراها وجود دارد که موارد زیر را شامل می‌شود.

    • سرکوب کردن احساسات
    • شوک عصبی
    • ناراحتی و لطمه روحی
    • خودخوری
    • خشم و عصبانیت
    • غم و غصه
    • رنجش
    • حسادت

    از جمله مسئولیت‌هایی که بر عهده چاکراهای بدن می‌باشد می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    • فعالیت غدد درون ریز
    • انرژی‌های هاله تندرستی بدن
    • انرژی‌های هاله بیرونی بدن
    • تمرکز
    • آسایش روان
    • استعدادهای درونی
    • گوارش
    • جذب انرژی‌های مفید
    • دفع انرژی‌های مضر
    • توزیع متعادل انرژی‌های حیاتی در بدن (پرانا)
    برای آشنایی با چاکرای خاجی یا دوم به مقاله «چاکرای دوم» مراجعه کنید.

    خواص سنگ ها بر چاکرا چیست؟

    ممکن است افراد تصور کنند که سنگ هفت چاکرا به معنای این است که برای هر چاکرا تنها یک سنگ مشخص وجود دارد. اما چنین نیست و هر چاکرا مجموعه‌ای از سنگ‌ها را می‌تواند بپذیرد تا بر آن تأثیر بگذارند.

    همان‌طور که در بالا نیز به آن اشاره شد، هر چاکرا سنگی مخصوص به خود را دارد که در یک جدول می‌توان آن‌ها را دسته‌بندی کرد. به این صورت که سنگ هفت چاکرا به انواع زیر می‌توانند مورد استفاده قرار گیرند:

    سنگ چاکرای اول: تمامی سنگ‌های سرخ رنگ:

    1. سنگ یاقوت سرخ
    2. سنگ مرجان
    3. سنگ یاقوت کبود
    4. سنگ یشم
    5. سنگ عقیق سرخ
    6. سنگ گارنت
    7. سنگ جاسپر قرمز

    ◄ سنگ چاکرای دوم: تمامی سنگ‌های نارنجی رنگ:

    1. سنگ اوپال آتشین
    2. سنگ عقیق آتشین
    3. سنگ یشم نارنجی
    4. سنگ کهربا
    5. سنگ سیترین
    6. سنگ توپاز

    ◄ سنگ چاکرای سوم: تمامی سنگ‌های زرد و طلایی رنگ:

    1. سنگ یاقوت زرد
    2. سنگ عقیق زرد
    بعد از شناخت چاکرای اول و دوم نوبت به چاکرای سوم می‌رسد که برای آشنایی با آن می‌توانید مقاله «چاکرای سوم» را مطالعه کنید.

     

    ◄ سنگ چاکرای چهارم : تمامی سنگ‌های سبز رنگ:

    1. سنگ یشم سبز
    2. سنگ عقیق سبز
    3. سنگ زمرد
    4. سنگ فیروزه

    ◄ سنگ چاکرای پنجم: تمامی سنگ‌های آبی رنگ:

    1. سنگ یاقوت آبی
    2. سنگ آکوامارین
    3. سنگ فیروزه آبی
    4. سنگ عقیق آبی
    5. سنگ لاجورد
    6. سنگ امازونیت

     سنگ چاکرای ششم: تمام سنگ‌های نیلی رنگ:

    1. سنگ لاجورد
    2. سنگ عقیق آبی
    3. سنگ کلسیت آبی
    4. سنگ امازونیت
    5. سنگ چشم ببر

     سنگ چاکرای هفتم : تمامی سنگ‌های بنفش:

    1. سنگ اماتیست
    2. سنگ امیترین
    3. سنگ الماس
    4. سنگ کوارتز
    5. سنگ جید

    استفاده از سنگ مناسب هر چاکرا به تعادل آن کمک می‌کند. خواص هر سنگ با توجه به نوع سنگ و اندازه آن متفاوت می‌باشد. تفاوت رنگ هر سنگ به انرژی و نور ساطع شده از آن بر می‌گردد. سنگ‌های چاکرا باید شفاف و خالص باشند تا تأثیر بگذارند. با قرار گرفتن سنگ مناسب بر روی چاکرای وابسته، در فعالیت و جریان آن چاکرا تأثیر مثبتی ایجاد شده و به راحتی می‌تواند وظایف انتقال و پخش انرژی به اندام مربوطه را اجرا کند.

    برای آشنایی با نحوه پاکسازی و فعالسازی چاکرای چهارم به مقاله «چاکرای چهارم» مراجعه کنید.

    تفاوت پاکسازی چاکرا با باز کردن چاکرا چیست؟

    منظور از پاک‌سازی چاکراهای بدن مجموعه روش و تکنیک هاییست که برای خروج انرژی‌های منفی و آلوده، از بین بردن انسداد و بلوک های انرژی و در نهایت باز شدن چاکرا و ایجاد جریان انرژی تازه به داخل بدن می‌باشد.

    برای خریدن محصول وانلود پکیج هفت چاکرا استاد رینکو کلیک کنید

برای ورود به پیج اف تی اپیک کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

Hit enter to search or ESC to close