اف تی اپیک تلفیق سرگرمی، کسب درآمد و تکنولوژی

PHP چیست و چه کاربردی دارد

PHP چیست و چه کاربردی دارد

PHP چیست و چه کاربردی دارد

آیا کنجکاو هستید که بدانید PHP چیست و چه کاربردی دارد؟ امروزه طراحی وب به یکی از پردرآمدترین شغل‌های دنیا تبدیل شده است. اگر تصمیم دارید با اموزش php قدم در این دنیای بزرگ بگذارید، ممکن است در روزهای اول ورودتان به این حوزه، مانند بیشتر برنامه نویسان سردرگم شوید.

شاید سوال‌های مختلفی در ذهن شما شکل گیرد و به طور مداوم در مورد مسیر پیش روی خود دچار شک و تردید شوید. از جمله این که:

PHP چیست؟ چراباید phpراانتخاب کرد؟  کاربردهای PHP چیست؟ یادگیری phpروازکجاشروع کمیم؟

اگر قصد دارید با اطمینان و آگاهی کامل زبان برنامه نویسی PHP را انتخاب کنید، تا انتهای مقاله PHP چیست با ما همراه باشید. ما به شما این اطمینان را می‌دهیم که در پایان، پاسخ پرسش‌های خود در مورد زبان PHP را دریافت خواهید کرد.

  • تاریخچه زبان برنامه نویسی PHP و نسخه‌های آن

همه چیز از زمانی شروع شد که Rasmus Lerdorf دانمارکی در سال ۱۹۹۴ تعدادی اسکریپت به منظور مدیریت یک سری از کارها در سایت شخصی خود با زبان برنامه نویسی Perl نوشت. Lerdorf با استفاده از این اسکریپت‌ها که بر اساس استاندارد اسکریپت‌نویسی (Common Gateway Interface) نوشته شده بودند، آمار افرادی را که در حال خواندن رزومه اش بودند محاسبه و ذخیره کرد. او با این کار توجه افراد زیادی را به اسکریپت هایش جلب کرد و از او درخواست کردند تا اسکریپت‌ها را برای آن‌ها هم ارسال کند. بنابراین Lerdorf تصمیم گرفت که نام اسکریپت‌های خود را PHP گذارد که مخفف عبارت Personal Home Page بود.

  • نسخه‌های PHP2 و PHP3

    Lerdorf در سال 1997 زبان PHP را به نسخه دوم ارتقا داد و توانست نظر توسعه دهنده‌های زیادی را به خودش جلب کند. بازنویسی موتور پردازشی PHP در سال 1998 به پایان رسید و به عنوان نسخه سوم PHP عرضه شد. البته در همین سال تصمیم گرفتند که به کلمه PHP مفهومی جدید دهند. آن‌ها تصمیم گرفتند که دیگر دو حرف میانی کلمه PHP برگرفته از عبارت Home Page نباشد و به عنوان مخففی از عبارت Hypertext Preprocessor در نظر گرفته شود.

    منظور از این دو حرف به زبان ساده این است که زبان PHP اطلاعات را قبل از اینکه به صورت HTML به کاربر نمایش دهد، پردازش می‌کند و سپس آن را در قالب HTML به کاربر نمایش می‌دهد.(منظور از Hypertext ابر متن یا متن‌های بزرگ و طولانی است که احتمال دارد در آن تصویر، جدول و… به کار رفته باشد که در حقیقت همان فایل HTML است که کاربر در قالب صفحات وب مشاهده می‌کند).

  • نسخه PHP4به تدریج با گذشت زمان به تعداد توسعه دهندگان اولیه زبان PHP به منظور توسعه بخش‌های دیگر این زبان اضافه شد و به این ترتیب بود که زبان برنامه نویسی PHP به یک پروژه متن باز یا Open Source تبدیل شد. در سال 2000 Zeev Suraski به همراه همکارش Andi Gutmans تصمیم به تاسیس شرکتی با نام Zend گرفتند. در آن شرکت هسته اصلی زبان PHP دوباره زیر تیغ جراحی توسعه دهندگان قرار گرفت و بازنویسی شد. در این بازنویسی تغییرات زیادی بر روی PHP اعمال شد که هسته آن را Zend Engine نامیدند و به عنوان نسخه چهارم از این زبان ارائه کردند.